همایش بنیاد نخبگان سعیدی در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۱۲۵ اخبار دانشگاه
مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان از برگزاری همایش بنیاد نخبگان سعید در این دانشگاه خبر داد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان از برگزاری همایش بنیاد نخبگان سعیدی در این دانشگاه خبر داد.

علی‌محمد الماسی اظهار داشت: در این همایش از ممتازین  و دانش آموزان رتبه های برتر در آزمون سراسری سال 93 و 94 و نخبگان منطقه کاشان تجلیل می شود.

وی افزود: به منظور برگزاری هر چه بهتر همایش نخبگان سعیدی نشستی با حضور رؤسای آموزش و پرورش کاشان و آران و بیدگل در دفتر ستاد توسعه دانشگاه کاشان برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این نشست محمود خدمتی رییس آموزش و پرورش کاشان و محمد معدن‌دار رییس آموزش و پرورش آران و بیدگل نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برپایی هرچه بهتر این همایش ارائه کردند.

مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان شناسایی دانش آموزان نخبه را از مدیران آموزش و پرورش دو شهرستان خواستار شد و افزود: شناسایی، پرورش و استفاده بهینه از نخبگان و استعدادهای برتر در تقویت و ارتقاء سطح علمی کشور تاثیر بسزایی دارد.

همایش بنیاد نخبگان سعیدی بیست و ششم آذرماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.