کسب چهار نشان ملی مرغوبیت به مدیر گروه فرش دانشگاه کاشان

۱۹ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۱۱۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: استاد و مدیر گروه فرش این دانشگاه موفق به کسب چهار عنوان نشان ملی کیفیت و مرغوبیت صنایع دستی شد.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: در سومین دوره داوری دو سالانه نشان ملی کیفیت و برتری صنایع دستی ایران که از هیجدهم تا بیست و دوم مهرماه در اصفهان برگزار شد "فتحعلی قشقایی فر" موفق به کسب چهار نشان ملی در زمینه گلیم بافی و نمددوزی این دو سالانه شد.

وی با بیان اینکه آثار منتخب این دوسالانه جهت کسب نشان بین‌المللی به شورای جهانی صنایع دستی معرفی می شوند افزود: دریافت‌کنندگان نشان ملی می‌توانند سال آینده در مسابقات بین‌المللی دریافت مهر اصالت یونسکو شرکت نمایند.

سومین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی منطقه مرکزی مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار گردید که بالغ بر 628 اثر صنایع دستی در منطقه مرکزی کشور شامل استان‌های اصفهان، یزد، قم، چهارمحال و بختیاری، مرکزی و لرستان در مسابقات نشان ملی کشور شرکت نمودند.