انعقاد تفاهم‌نامه ترویج فرهنگ دینی بین دانشگاه کاشان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۰۴ اسفند ۱۳۸۶ | ۱۲:۴۰ کد : ۴۱۱ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در حمایت از فعالیت‌های فرهنگی، دینی مراسم عمره دانشجویی بین این دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

دکتر «سیدجواد ساداتی‌نژاد» هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را ترویج و گسترش معنویت در فضای دانشگاه و تقویت انگیزه‌های دینی و تعمیق دین و دین‌مداری در میان دانشجویان ذکر کرد.

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه برای کلیه فعالیت‌های فرهنگی دینی مراسم عمره دانشجویی اعم از اهدای بسته‌های فرهنگی، آموزشی به دانشجویان، اعزام اساتید توانمند به عمره، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و توجیهی در مسائل دینی و فرهنگی برنامه‌ریزی و حمایت‌های خاص صورت می‌گیرد.

وی، هزینه تخصیص یافته برای این تفاهم‌نامه را 42 میلیون ریال عنوان کرد و یادآور شد: این اعتبار به صورت مشترک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه کاشان تأمین می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: از این میزان اعتبار 21 میلیون ریال آن از محل اعتبارات سال 86 معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بقیه از محل بودجه دانشگاه کاشان تأمین می‌گردد.