اهدای 100 جلد کتاب نفیس و تخصصی فرش به دانشجویان دانشگاه کاشان

۱۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۵ کد : ۴۱۰۳ اخبار دانشگاه
مدیر گروه فرش دانشگاه کاشان از اهدای 100 جلد کتاب نفیس و تخصصی فرش توسط نویسنده و پژوهشگر فرش دستباف ایران به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

فتحعلی قشقایی فر گفت:  خانم مهندس شیرین صور اسرافیل محقق برجسته فرش دستباف ایران تعداد یکصد جلد از کتب تالیفی خود که در رده کتب با چاپ نفیس( تمام رنگی و گلاسه) و حاصل پژوهشها و تحقیقات چندین ساله ایشان در حوزه فرش چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه می باشد را به دانشجویان رشته فرش دانشگاه کاشان به صورت رایگان اهدا نمودند.

وی ارزش این کتاب ها به مبلغ 50 میلیون ریال ذکر کرد و اظهار داشت: این نویسنده و پژوهشگر فرش دستباف ایران معتقد است که "فرش به عنوان مادر هنرهای ایران؛ هنر معماری، هنر موسیقی و هماهنگی شعر و هارمونی موسیقی را با هم حفظ و حتی هویت فرهنگی و عرفانی ما را نیز حفظ نموده، بلکه اصولا بسیاری از هنرها و طرح ها که در قبل از اسلام در ایران وجود داشته به زیبایی و انعطاف پذیری در هنر فرش متجلی شده است."