همایش کوهگشت بانوان کارمند و دانشجویان دانشگاه کاشان

۱۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۱۰۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری همایش کوهگشت بانوان کارمند و دانشجویان دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: برنامه کوهگشت بانوان کارمند دانشگاه در جنگل حمزه روستای سار و کوهگشت دانشجویان در روستای مرق برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این کوهگشت را گسترش روحیه شادابی و نشاط و رشد ورزش همگانی ذکر کرد و اظهار داشت: ترویج فرهنگ ورزش همگانی نقش مهمی در سلامت جسمانی و ارتقاء فرهنگ روابط اجتماعی  دارد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان شروع جشنواره ورزش‌های درون دانشگاهی و مسابقات لیگ فوتسال و والیبال را از دیگر برنامه‌های هفته تربیت بدنی عنوان کرد و افزود: به همین مناسبت از برگزیدگان مسابقات ورزشی دانشگاه تجلیل شد.

هفته تربیت بدنی از بیست و ششم مهر تا دوم آبان ماه ادامه داشت.