شرکت دانشجویان دانشگاه کاشان در مراسم عزاداری بیت رهبری

۱۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۲ کد : ۴۰۹۰ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان ازشرکت جمعی از دانشجویان این دانشگاه در مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) "بیت رهبری" خبر داد.
معاون  فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان ازشرکت جمعی از دانشجویان این دانشگاه در مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) "بیت رهبری" خبر داد.

دکتر حسین ستار اظهار داشت: حدود 90 نفر از دانشجویان این دانشگاه (60 دانشجوی دختر و 30 دانشجوی پسر) طبق هماهنگی انجام شده در مراسم عزاداری روزهای هشتم و نهم ماه محرم در محضر مقام معظم رهبری حضور یافته و از سخنرانان و مداحان در این مراسم بهره بردند و به عزاداری پرداختند.

وی استقبال دانشجویان برای حضور در این مراسم را پرشور دانست و افزود: حدود 150 نفر از دانشجویان دانشگاه برای شرکت در این مراسم معنوی ثبت نام کردند که به دلیل محدودیت مکان این تعداد دانشجو اعزام شدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان هدف از شرکت دانشجویان در این مراسم را، دﯾﺪار و ﺗﺠﺪﯾﺪ ﺑﯿﻌﺖ ﺑﺎ ﻣﻘﺎم ﻋﻈﻤﺎی وﻻﯾﺖ و بهره‌گیری هر چه بیشتر دانشجویان از فیوضات ماه محرم بیان کرد.