اولین نشست از سلسله نشست های تعامل دانشگاه با شهر برگزار شد

۱۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۰۸۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: اولین نشست از سلسله نشست های تعامل دانشگاه با شهر با حضور آقای مهندس هوشمندی نژاد؛ مدیر عامل شرکت عمران و احیای بافت؛ در نگارخانه دانشکده معماری و هنر با حضور اساتید گروه معماری و دانشجویان کارشناسی ارشد برگزار شد.

دکتر علی عمرانی پور محورهای مورد بحث در این نشست  را  پایان نامه های ارشد، تدوین آئین نامه برای نماها یا خانه های بافت تاریخی، طرح پژوهشی، دروس برداشت از بناهای تاریخی برای مستند نگاری میراث معماری ، مشاوره و داوری طرح، طرح جامع و راهبردی احیاء بافت، برگزاری مسابقه، همایش، سخنرانی تخصصی و ایفای نقش بصورت عامل چهارم (مدیر طرح) در کنار کارفرما ذکر کرد.

وی با بیان اینکه محورهای هشت گانه فوق ظرفیت مناسبی است که میتواند آغاز تعامل بین شهر و دانشگاه باشدخاطر نشان کرد: در این نشست از یک سو نیازهای بافت تاریخی و از دیگر سو پتانسیلها و ظرفیتهای دانشکده برای برآوردن این نیازها در محورهای بالا مطرح شد.