تجلیل از 110 برگزیده ورزشی دانشگاه کاشان در هفته تربیت بدنی

۰۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۱ کد : ۴۰۸۵ اخبار دانشگاه
طی مراسمی به مناسبت هفته تربیت بدنی جوایز حدود یکصد و 10 نفر از دانشجویان برگزیده مسابقات ورزشی جشنواره های ورزش های همگانی و بومی و محلی اهدا شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، برگزاری کوهگشت دانشجویی دختران روستای گوجار، انتشار چهارمین شماره گاهنامه حرکت در هفته تربیت بدنی، ارائه سانس رایگان مجموعه، افزایش تعداد سانس های مجموعه آبی آینه ویژه دانشجویان و برگزاری ورزش شامگاهی در خوابگاه دختران را از جمله برنامه های اجرا شده در هفته تربیت بدنی ویژه دانشجویان ذکر کرد.

محمد رمضانی علوی برگزاری کوهگشت جنگل حمزه ویژه بانوان دانشگاه و شروع مسابقات لیگ فوتسال و والیبال اساتید و کارمندان را نیز از برنامه های ویژه کارکنان در هفته تربیت بدنی عنوان کرد.

وی، اطلاع رسانی هفته تربیت بدنی در سایت اصلی دانشگاه، ارسال پیام ورزشی از طریق اتوماسیون اداری را از دیگر برنامه ها برشمرد و گفت: به همین مناسبت هجدهمین جشنواره ورزش های درون دانشگاهی دانشجویان نیز آغاز شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این برنامه های ورزشی ارتقاء سلامت جسمانی و روانی، ترویج فرهنگ ورزش و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان ذکر کرد و افزود: مجموعه تربیت بدنی دانشگاه کاشان آماده ارائه خدمات به تمام دانشجویان می باشد.

هفته تربیت بدنی از بیست و ششم مهر تا دوم آبان ماه ادامه داشت.

گزارش فعالیت های انجام شده هفته تربیت بدنی