جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد

۰۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۱ کد : ۴۰۸۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از آغاز هجدهمین جشنواره درون دانشگاهی دانشجویان به مناسبت هفته تربیت بدنی دراین دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این جشنواره در هفت رشته ورزشی در دو بخش دانشجویان دختر و پسر، در رشته های بدمینتون، بسکتبال، تنیس روی میز، تیراندازی، شنا، والیبال و فوتسال انجام می شود.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی و توسعه ورزشهای قهرمانی و همگانی ذکر کرد و اظهار داشت: علاوه بر این در این مسابقات دانشجویان مستعد شناسایی می شوند تا به عنوان اعضای تیم های ورزشی دانشگاه با مدیریت تربیت بدنی همکاری داشته باشند .

جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی تا آذر ماه سال جاری ادامه دارد.