پذیرش 637 دانشجوی دانشگاه کاشان در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها

۰۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۰۷۶ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از پذیرفته‌شدن 637 دانشجوی کارشناسی این دانشگاه در دوره‌‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

دکتر محمد‌الماسی‌گفت: بر اساس رتبه‌بندی و اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، دانشجویان این دانشگاه در پذیرفته شدن دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا سال گذشته رتبه ششم را کسب کردند.

وی اظهار داشت: حدود یک هزار و 479 دانشجو نیز امسال در دوره تحصیلات تکمیلی این دانشگاه پذیرفته شدند.

وی خاطر نشان کرد: یک هزار و 232 نفر از این تعداد دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد و 247 نفر نیز برای تحصیل در دوره دکترای این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.

در دانشگاه کاشان حدود هشت هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.