انتشار شماره سیزدهم مجله حدیث پژوهی

۲۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۰۶۲ اخبار دانشگاه
سیزدهمین شماره دو فصلنامه علمی – پژوهشی مجله حدیث پژوهی انتشار یافت.

مدیر مسئول نشریه حدیث پژوهی گفت: این مجله که هفتمین سال انتشار خود را می گذراند، مقالات محققان وپژوهشگران واساتید و صاحب نظرانی را به چاپ می رساند که دریکی از عرصه‌های علوم حدیث ومباحث میان رشته ای حدیث با سایر علوم نگاشته شده است.

دکتر محسن قاسم پور اظهار داشت: در این شماره از مجله مقالاتی با عنوان های بررسی روایات تفسیری فریقتین در مساله ازدواج حضرت یوسف (ع) با زلیخا، برجسته سازی در خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)، جستاری درباره مدلول عبارت" سلیم الجنبة"، ابومخنف و جایگاه اخبار عاشورا در مقتل الحسین(ع) او، شیخ صدوق و قاعده رخصت، بررسی روایات تعیین روز ظهور، حسن بن عباس بن حریش و کتاب انا انزلناه فی لیله القدر وی، روایت عمر بن حنظله، مقبوله یا صحیحیه؟ جایگاه و کاربرد حدیث در تفسیر سید حیدر آملی، شیوه های مختلف استخاره در فرهنگ اسلامی، اعتبار سنجی روایت" حب علی حسنة لا تضر معها سیئه" در مصادرشیعه و سنی، زیبا شناسی خطبه آفرینش در پرتو نقد فرمالیستی و بررسی سیند و متن حدیث" لولاک لما خقلت الافلاک" به چاپ رسیده است.

سردبیری این مجله برعهده ی دکتر سید رضا مودب استاد تمام دانشگاه قم می باشد.

این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی SID   نمایه شده است.