نمایشگاه طوبی در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۴ اسفند ۱۳۸۶ | ۱۲:۳۸ کد : ۴۰۶ اخبار دانشگاه

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری نمایشگاهی با عنوان طوبی در اسفندماه در این دانشگاه خبرداد.

«دکتر سیدعبدالمهدی هاشمی» گفت:  این نمایشگاه با هدف ارائه الگوهای مناسب پوشش، عرضه پوشاک اسلامی، جلب توجه بیشتر بانوان به موضوع حجاب و عفاف و ترویج مدل‌های سنتی از یازدهم تا هفدهم اسفندماه برپا می‌شود.

وی تعداد غرفه‌های این نمایشگاه را پنج غرفه ذکر کرد و یادآور شد: در این نمایشگاه انواع مدل‌ها و لباس‌های اسلامی و سنتی بانوان در معرض دید علاقمندان قرار می‌گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در حاشیه این نمایشگاه نشست‌ها و کنفرانس‌هایی با موضوعات رویکرد جدید فرهنگی با توجه به تغییر بافت جنسیتی در دانشگاه و اهمیت موضوع حجاب و عفاف برگزار می‌شود.

وی یادآور شد به منظور ایجاد انگیزه و ترغیب و تشویق دانشجویان از بازدید و خرید از نمایشگاه به کسانی که از این نمایشگاه خرید کنند به میزان 50هزار ریال بن اهداء می‌شود.