شروع طرح کمک به دانشجویان در سازگاری با محیط جدید

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۰۵۸ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از شروع طرح کمک به دانشجویان در سازگاری با محیط جدید در این دانشگاه خبر داد.

سید حسین حسینی به شروع اجرای این طرح از روز شنبه هیجدهم مهرماه اشاره کرد و گفت:  این طرح جهت کمک به دانشجویان خوابگاهی ورودی 94 به منظور تسهیل فرایند سازگاری طرح کمک به دانشجویان در سازگاری با محیط جدید اجرا می شود.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود این طرح به مدت سه تا چهار هفته انجام شود افزود: کارشناسان مرکز مشاوره به اتاقهای دانشجویان مراجعه نموده و با معرفی خود به عنوان کارشناس مشاوره ضمن آشنایی با دانشجویان، سعی می‌کنند با آنها ارتباط حسنه برقرار نموده و توصیه هایی در خصوص سازگاری با محیط جدید ارائه نمایند.

وی اظهار داشت: همچنین یک عدد بسته آموزشی (شامل کتاب زندگی دانشجویی، پیام مشاور ویژه ورودی های جدید، پیام مشاور ویژه دانشجویان خوابگاهی ورودی جدید، دانستنی های کاربردی برای موفقیت در دانشگاه، نشریه مهرماه پیام مشاور و بروشور آشنایی با مرکز مشاوره)  به ازاء هر اتاق یک بسته تحویل داده می شود.