دومین کنفرانس جبر محاسباتی نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۳ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۰ کد : ۴۰۵۵ اخبار دانشگاه
دومین کنفرانس جبر محاسباتی نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها با حضور استاد برجسته بین المللی "گرنونت اشترود" از کشور آلمان و جمعی از اندیشمندان و دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دومین کنفرانس جبر محاسباتی نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها  با حضور استاد برجسته بین المللی "گرنونت اشترود" از کشور آلمان و جمعی از اندیشمندان و دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دبیر این کنفرانس تعداد مقالات راه یافته به این کنفرانس را 60 مقاله  بیان کرد و گفت: برگزاری این کنفرانس گامی موثر در خدمت به دانش پژوهان و فرهیختگان ریاضیات است.

پرفسور سیدعلیرضا اشرفی افزود: این کنفرانس با هدف ارائه بهترین و آخرین دستاوردهای علمی در حوزه جبر محاسباتی و جبر کامپیوتر و کار برد ان در نظریه رمز و کد ، آشنا کردن بیشتر پژوهشگران جوان با این یافته ها و تشویق محققان برگزار می شود.

وی گفت: نظریه اعداد، جبر، آنالیز، هندسه، منطق، هندسه جبری و مختلط، آموزش ریاضی و ریاضیات عمومی و آمار و احتمال از محورهای این کنفرانس است.

اشرفی خاطر نشان کرد: در این کنفرانس همچنین  12کارگاه جبر، نظریه کد گذاری و رمزنگاری برای شرکت کنندگان ارائه شد.

این کنفرانس از بیست و یکم تا بیست و سوم مهرماه در دانشگاه کاشان ادامه داشت.