پیام معاون آموزشی وزارت علوم به مناسبت درگذشت زنده یاد دکتر علی شریف

۲۲ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۰۴۹ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت درگذشت آقای دکترعلی شریف پیامی به ریاست دانشگاه کاشان به شرح زیر ارسال کرد:

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در این پیام افزوده است: درگذشت نابهنگام جناب آقای دکتر علی شریف را به حضور جنابعالی، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان گرانقدر دانشگاه کاشان، خانواده معزز و محترم شریف، و همسر و فرزندان داغدار ایشان صمیمانه تسلیت می‌گویم و برای آن روانشاد از درگاه باری‌تعالی رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر بر این مصیبت بزرگ را آرزو دارم.

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داده است: رحمت خدا بر او باد که در طول حیات پربرکت خویش منشاء خدمات علمی و اجرائی ارزنده‌ای بود و نام نیک از خود به یادگار گذاشت.

www.kashanu.ac.ir/Files/