پیکر مرحوم استاد دکترعلی شریف در دانشگاه کاشان تشییع شد

۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۰ کد : ۴۰۴۳ اخبار دانشگاه
پیکر زنده یاد دکتر علی شریف استاد فقید و رئیس پیشین دانشگاه کاشان عصر روز سه شنبه، بیست و یکم مهرماه سال 1394 با حضور جمع زیادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان و خانواده این مرحوم در دانشگاه تشییع شد.

دانشگاهیان دانشگاه کاشان  پیکر این مرحوم را با آغوش باز پذیرفتند و بر روی دستان خود با قلبی آکنده از غم و اندوه از درب ورودی دانشگاه تا مزار شهدای گمنام این دانشگاه، مشایعت کردند.

در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و مسئولین و همکاران سایر واحدهای این دانشگاه و جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان همراه بود، پس از تلاوت قرآن کریم و مداحی و قرائت فاتحه با این استاد فرهیخته در دانشگاه وداع کردند.

سپس شرکت کنندگان در مراسم تشیع، این استاد گرانقدر را تا منزل ابدی وی در مزار دشت افروز کاشان بدرقه کردند و پس از نماز و زیارت عاشورا پیکر این استاد فقیه در جوار حق ماوا گرفت.

زنده یاد دکتر علی شریف استاد بازنشسته و رئیس فقید دانشگاه کاشان  از احفاد آیات عظام ملاحبیب الله شریف کاشانی و علامه فانی (رحمة الله علیها) می باشد.

مرحوم دکتر شریف در آذر سال 1327 متولد و در بیستم مهرماه سال 1394 مصادف با بیست و هشتم ذی الحجه 1436 قمری دار فانی را وداع کرد.

این استاد فرهیخته از سال 1359 تا 1372 ریاست دانشگاه کاشان را بر عهده داشتند.

روحش شاد.