افتتاح دومین جشنواره رویش در دانشگاه کاشان

۲۰ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۰۳۶ اخبار دانشگاه
دومین جشنواره رویش (نمایشگاه معرفی و ارائه آثار کانون ها و تشکل‌های دانشجویی) در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره سیزده کانون قرآن و عترت، شهدا، نگاه سبز، هیات دانشجویی فاطمیون، چلیپا، گفتمان، رسانه، تئاتر، موسیقی، عروج، هلال احمر، ایرانشناسی و گردشگری و کیمیا و چهار تشکل اسلامی بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، انجمن اسلامی و انجمن اسلامی مستقل آثار و دستاوردهای خود را ارائه کرده اند.

حجت الاسلام شیخ زاده هدف از برگزاری این جشنواره را، ارائه خلاقیت ها و توانمندیها و ایجاد رقابت سالم بین دانشجویان و معرفی کانونهای فرهنگی و هنری برتر ذکر کرد و اظهار داشت: این جشنواره همه ساله در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

جشنواره رویش تا روز چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 20 شب پذیرای بازدید کنندگان در پارکینگ دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان است.