اهداء 1200 جلد مجله کاشان‌شناخت (پژوهش‌نامه کاشان) به کتابخانه‌های کشور

۱۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۲ کد : ۴۰۳۲ اخبار دانشگاه
مدیر مسئول مجله پژوهش‌نامه کاشان از ارسال 1200 مجلد از شمارگان1 تا11 مجله کاشان‌شناخت(پژوهش نامه کاشان) به کتابخانه دانشگاه‌های کشور، دانشگاه‌ها و کتابخانه‌های عمومی و ادارات شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و نطنز خبر داد.

دکتر محمد مشهدی نوشابادی گفت: این کتاب‌ها شامل شماره یکم تا هشتم کاشان شناخت و 3 شماره از دوره جدید آن با نام پژوهش نامه کاشان است که به هدف ترویج روحیه کتابخوانی و آشنایی هر چه بیشتر مردم با ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منطقه و مشاهیر این خطه و استفاده علاقه مندان و پژوهش‌گران اهداء شده است.

وی اظهار داشت: این مجلات برای دانشگاه‌های دولتی کشور و کتابخانه های دانشگاه‌های منطقه اعم از دولتی، آزاد و پیام نور، حوزه های علمیه و کلیه کتابخانه های عمومی شهرستان کاشان، آران و بیدگل و نطنز و شهرها و روستاهای تابعه اهدا شده و بخشی از این مجلات نیز به فرهیختگان و پژوهشگران حوزه کاشان شناسی اهدا شده است.

رئیس مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی دانشگاه کاشان گفت: این مرکز آمادگی دارد این مجلات را به دیگر کتابخانه‌های منطقه اعم کتابخانه محلی و یا دبیرستانی که متقاضی این مجلات هستند اهدا نماید.

مجله پژوهش‌نامه کاشان مجله تخصصی مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی است که در حوزه های تاریخ، فرهنگ، هنر، معماری و مشاهیر منطقه کاشان منتشر شده و مقالات آن توسط اساتید دانشگاه و صاحبنظران به رشته تحریر درآمده و پس از ارزیابی‌های علمی منتشر می شود.

مقالات کاشان شناخت(پژوهش نامه کاشان) تماما در سایت اینترنتی مجله نمایه شده و قابل دسترسی آزاد می باشد.