مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کاشان: علمی که رافع مشکلات جامعه باشد سودمند است

۱۳ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۹ کد : ۴۰۲۱ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: علمی که رافع مشکلات جامعه باشد سودمند است.

حجت الاسلام علی روحانی در مراسم جشن نو دانشجویان دانشگاه کاشان با تبریک سال تحصیلی جدید، فراگیری علم را به دانشجویان تاکید کرد و اظهار داشت: هر علمی که با آن بتوان مشکلی را از جامعه زدود مفید وارزشمند خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: کسی که قدم در راه علم می گذارد، همه موجودات برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند.

حجت الاسلام روحانی داشتن تعهد را به دانشجویان تاکید کرد و افزود: دانشجویان باید نسبت به تحصیل ، کار و خانواده خود تعهد داشته باشند.

وی اخلاق را لازمه و کلید موفقیت دانشجویان برشمرد و گفت: ریشه اخلاق تقوی است و تقوی یعنی محرمات الهی را ترک و واجبات را انجام دهیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به تدفین سه شهید گمنام در دانشگاه کاشان اشاره کرد و افزود: شهدا مایه دلگرمی و آرامش خاطر و هدایتگر ما وشما دانشجویان هستند لذا هر موقع تحت فشار مسلئل مختلف قرا گرفتید و غمگین بودید در کنار قبور شهدا بروید و با صحبت کردن با شهدا آرامش کسب کنید.

حجت الاسلام روحانی حضور دانشجویان در نماز جماعت را خواستار شد و خاطر نشان کرد: نماز جماعت در همه خوابگاه‌های این دانشگاه برگزار می شود و مبلغان نیز علاوه بر اقامه نماز جماعت مشاوران شما دانشجویان برای رفع ابهامات و مشکلات نیز می باشند.