انتشار شمار هفتم مطالعات معماری ایران

۱۲ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۶ کد : ۴۰۱۶ اخبار دانشگاه
شماره هفتم دو فصلنامه علمی پژوهشی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان با عنوان مطالعات معماری ایران چاپ و منتشر شد.

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان و مدیر مسئول این نشریه گفت: در این شماره از مجله 9 مقاله علمی - پژوهشی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در 166 صفحه به چاپ رسیده است.

دکتر عمرانی پور ، توالی معنادار فعالیتها در مسکن؛ مطالعه موردی: ایل قشقایی، محله عودلاجان، میراث شهری در تقابل بین سنت و مدرنیته، نقش سایه در باغ ایرانی، بررسی وضعیت آسایش اقلیمی در باغجهان نما و باغ دلگشا، مستندنگاری و حفاظت پوشش گیاهی باغهای تاریخی، نمونه موردی: باغ فین کاشان، تصویر کاخ و باغ شاه موبد در مثنوی ویس و رامین فخرالدین اسعد گرگانی را از جمله مقالات ارائه شده در این مجله ذکر کرد.

وی اظهار داشت: نقدی بر پژوهشهای تفسیریتاریخی درخصوص معماری معاصر ایران، نمونۀ موردی: معماری دورۀ پهلوی اول، ویژگیهای محیطی مؤثر در افزایش کیفیت زندگی ساکنان خانههای سالمندان، نمونه موردی: خانههای سالمندان ناحیۀ شمیرانات در استان تهران، مناسبات معماری با علوم دقیقه در متون علمی دورۀ اسلامی، گزارش علمی: نقاشی ایرانی در مقام منبع تاریخ معماری ایران از دیگر موضوع های ارائه شده در این مجله است.

دکتر غلامحسین معماریان سردبیری و مهندس بابک عالمی مدیر داخلی این نشریه را بر عهده دارند