برگزاری شب شعر و خاطره پرواز با بال های بسته

۰۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۲ کد : ۴۰۱۲ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای غواص شب شعر و خاطره پرواز با بال‌های بسته به همت معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان در تالار فرهنگ کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان هدف از این گردهمایی را گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردیها و رشادت های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس به خصوص شهدای غواص ذکر کرد و گفت: امنیت، اقتدار و صلابت امروز، مرهون زحمات این قشر ایثارگر است و در سایه رشادت های این عزیزان است که امروز زنده‌ایم.

دکتر زراعت با اشاره به اینکه شهدا الگوهای گرانقدر ما هستند اظهار داشت: حفظ دستاوردها و الگو‌برداری از خود‌گذشتگی‌های آنان مسیر روشن و ارزشمندی را برایمان ترسیم می‌نمایند که باید آن را درس بگیریم و در این راه قدم برداریم.

وی ابراز امیدواری کرد تا با برگزاری اینگونه همایش‌ها بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم و با برنامه ریزی مناسب در جهت انتقال این ارزش ها به جوانان تلاش کنیم.