انتشار شماره 20 مجله مطالعات عرفانی دانشگاه کاشان

۰۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۳ کد : ۴۰۱۱ اخبار دانشگاه
مدیر مسئول مطالعات عرفانی دانشگاه کاشان در پی انتشار شماره 20 مجله مطالعات عرفانی یادداشتی به شرح ذیل ارسال نمودند:

با استعانت از پروردگار متعال، مجلة مطالعات عرفانی به شمارة 20 رسیده و نمایة بیست شمارة مجله بر اساس ترتیب نام نویسندگان و شمارة مجله در آخر مجله تقدیم شده است. ده سال پیش با پشتگرمی به فضل و شور اساتید ارجمند، شمارة نخست مجله به پیشگاه پژوهندگان عرفان و تصوف عرضه شد و به یمن قلم اساتید ارجمندی چون دکتر شفیعی کدکنی، دکتر عابدی، دکتر پورجوادی و... پس از نشر چند شماره «مجلة مطالعات عرفانی» مقبول خاطر اصحاب معرفت قرار گرفت و از جهت ارجاعات نویسندگان، به رتبة هفتم در میان پانصد نشریة علمی- پژوهشی در پایگاه ISC دست یافت.

مواجه شدن با شمار بسیار مقالات رسیده، گزینش آن‌ها را دشوار کرد. هر مقاله­ای از نظرگاه سه داور مجله گذر کرد و از میان حدود 1700 مقاله، یک دهم آن‌ها به مرحلة نشر رسید. بدیهی است اعلام عدم پذیرش برای دیگر مقالات، که به رنجش خاطر برخی نویسندگان (داخل و خارج این دانشگاه) انجامید، به این معنی نبود که سایر مقالات الزاماً ارزش علمی ندارند، بلکه مُبیِّن عدم تطابق آن‌ها با سلیقة داوران و عدم اولویت موضوعی در این نشریه بود. همچنین مراجعه به عناوین مقالاتی که دارای بیشترین مشاهده و دانلود در سامانة مجله و سامانه­ های دیگری همچون Sid،Noor،Magiran هستند، نشان دهندة تنوع سلیقه­ها و نیاز مخاطبان است و یکی از ملاک­های ما در اولویت پذیرش مقالات بوده است.

در سال‌های اخیر مجله با دشواری­های اداری و مالی بسیاری مواجه گردید و مدت‌ها چاپ آن به تأخیر افتاد، ولی با عنایت مسئولان محترم دانشگاه، و پیوستن همکاران جدید از شماره­های آتی، اینک فصل تازه­ای برای این نشریه گشوده شده و امیدواریم در صورت استقبال و همکاری اهل نظر، بتوانیم مجله را روزآمد کنیم و پاسخ مثبت یا منفی داوران را حداکثر در مدت 3 ماه به نویسندگان ابلاغ کنیم.

همچنان آغوش گشاده، منتظر انتقادها و پیشنهادهای عزیزان برای ارتقای کیفی مجله هستیم.

پایه نظم بلند است و جهانگیر بگو

تا کند پادشه بحر، دهان پرگهرم