برگزاری دومین نشست تدوین تقویم فعالیتهای فرهنگی دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۷ کد : ۴۰۱۰ اخبار دانشگاه
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان دومین نشست تدوین تقویم فعالیتهای فرهنگی در محل پژوهشکده ی اسانس قمصر برگزار شد.

در این نشست که با حضور بیش از 80 فعال فرهنگی، به نمایندگی از 34 کانون فرهنگی، انجمن علمی و تشکل دانشجویی برگزار گردید، برنامه‌های مورد نظر مجموعه‌های دانشجویی جهت اجرا طی نیمسال تحصیلی جاری جمع‌آوری و پس از دسته‌بندی در قالب تقویم فعالیتهای فرهنگی تدوین شد.

در این نشست از منظم‌ترین و با برنامه‌ترین واحدهای دانشجویی دانشگاه طی سال تحصیلی 94-93 با اهدای تندیس "فرصت"  و هدایای دیگر تقدیر به عمل آمد.

بسیج دانشجویی در بین تشکلهای دانشجویی، کانون نگاه سبز دربین کانونهای فرهنگی و انجمن علمی معماری در بین انجمن‌های علمی حائز رتبه برتر و موفق به کسب تندیس  فرصت  شد و انجمن اسلامی دانشجویان، هیئات دانشجویی فاطمیون و انجمن علمی برق به عنوان مجموعه‌های شایسته تقدیر، معرفی شدند.

برگزاری کارگاه‌های فرهنگی از دیگر برنامه های این نشست یک روزه بود.