دیدار هیات رئیسه دانشگاه کاشان با خانواده‌های ایثارگران

۰۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۲ کد : ۴۰۰۷ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رئیس و اعضای هیات رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه کاشان با خانواده‌های جانباز سرافرازدکتر نیازی عضو هیات علمی دانشگاه و خانواده معزز شهید شاهرودیان دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه کاشان در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، افتخارات علمی و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را مرهون دلاورمردی‌ها و رشادت‌های خانواده‌های ایثارگران دانست و گفت: هفته دفاع مقدس یادآور حماسه های جوانانی است که برای دفاع از میهن اسلامی در جبهه‌های حق علیه باطل جنگدیدند و فرصتی مناسب برای انتقال فرهنگ مقاومت به نسل جدید است.

دکتر عباس زراعت با بیان اینکه دیدار و زیارت شهیدان و جانبازان، تجدید عهد و پیمان با آنهاست ابراز امیدواری کرد که ما بتوانیم رهرو خوبی برای شهدا باشیم و آنان را سرلوحه همه کارهای خود قرار دهیم.

در این دیدارها خاطراتی از ایام دفاع مقدس نیز ذکر گردید.