پیام رئیس دانشگاه کاشان به دانشجویان

پیام رئیس دانشگاه کاشان به دانشجویان

دانشجوی گرامی، فرزند عزیزم

سلام، اوقات خوش

شما فصل نوینی از زندگی را از مهرماه 1394 آغاز می‌کنید.

این فصل، فصل رویش اندیشه‌ها، برآمدن ایده‌ها، به با رنشستن ریشه‌ها و شکفتن شکوفه‌های دانش و معرفت در قاب و قالب روح و جسم است.

با اینکه هر روزِ زندگی سرآغازی تازه برای پویایی و پرواز است، اما بازه‌های زمانی و مکانی خاص، نقاط عطف و ویژه و اثرگذار در ترسیم راه  زندگی، مرور توانمندی‌ها، استحکام عقیده‌ها و عهدها، ترمیم کاستی‌ها، تهیج خواسته‌ها و تأکید بر داشته‌هاست.

مهر، یکی از این زمان‌های خاص است. با اینکه خزان است، آن را بهار عاشقان و علم باوران خوانده‌اند، آن هم عشق به همة خوبی‌ها و دوست‌داشتن همة پاکی‌ها وتحصیل بهترین آموزه‌ها.

از اینکه مهر 94 را در دانشگاه کاشان و شهری شُهره به دارالمؤمنین آغاز می‌کنید، خوشوقت و خرسندیم و بهترین و خرم‌ترین آرزوها و آمال را برای نیک روزی، فرخنده اندیشگی و کامیابی‌های علمی و آموزشی و بلندنظری‌های معرفتی و اخلاقی شما مسئلت داریم.

انشاءالله بتوانیم بستر لازم برای تکاپوی بیشتر و حرکت هدفمند شما به سوی تکامل و کمال را فراهم آریم و در این سال‌های شیرین و مغتنم عمر، یاری‌رسان و همراهتان باشیم.

بهروزی و شادی شریک همیشه شما باد.

دکتر عباس زراعت