برای نخستین بار ساخت دستگاه تولید و توزیع دوغ در دانشگاه کاشان
برای نخستین بار دستگاه تولید و توزیع همزمان دوغ در لیوان یکبار مصرف در دانشگاه کاشان طراحی و ساخته شد.
در قالب این طرح که جهت استفاده در غذاخوریهای عمومی اجرا شده، تولید دوغ و اضافه کردن نمک به آن توسط یک مکانیزم ابداعی صورت میگیرد.
دقت و قابل کنترل بودن نسبت آب و ماست جهت تولید دوغ توسط این دستگاه، همگن بودن دوغ تولیدی و عاری بودن آن از هرگونه مواد نگهدارنده شیمیایی، ارزانتر بودن و برخورداری از ارزش غذایی بیشتر در مقایسه با نمونههای موجود در بازار از جمله مزایای این طرح است.
میزان دوغ تولیدی در این روش در هر سیکل کاری به میزان یک واحد مصرف میباشد.
گفتنی است هزینه ساخت این دستگاه از محل اعتبارات دانشگاه کاشان تأمین و با شماره ثبت اختراع 44153 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است.
این دستگاه با هزینهای 250هزار تومان در مدت 5 ماه توسط دو دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان آقایان محمد صالحی ملکآبادی و مهدی اقبری، اختراع و نمونه آن ساخته شده است.
نظر شما :