255 نفر در استخر دانشگاه کاشان تابستان امسال آموزش شنا فرا گرفتند

۰۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۹۹۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: 255 نفر طی دو ماه مرداد و شهریور تابستان امسال در استخر دانشگاه آموزش شنا فرا گرفتند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: 255 نفر طی دو ماه مرداد و شهریور تابستان امسال در استخر دانشگاه آموزش شنا فرا گرفتند.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: 140 نفر از این افراد آقا و 115 نفر خانم بودند که دوره های مقدماتی و تکمیلی را توسط مربیان مجرب دانشگاه آموزش دیدند.

وی خاطر نشان کرد: نزدیک به 20 درصد از آموزش‌دیدگان، کارکنان و خانواده‌های ایشان بوده اند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری آموزش شنا را توانمند سازی و آگاهی بیشتر خانواده ها با فعالیت های ورزشی، تامین بهداشت روانی و جسمانی ذکر کرد.

رمضانی با اشاره به استقبال زیاد خانواده ها از ورزش شنا  اظهار داشت: مدیریت تربیت بدنی در تلاش است دوره های آموزشی به صورت مستمر اجرا نماید و  هدف ذاتی این مدیریت آموزش علمی ورزش در همه ابعاد به خانواده ها می باشد.