اقتدار ایران اسلامی حاصل رشادت های رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس است

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۷ کد : ۳۹۹۳ اخبار دانشگاه
دفاع مقدس

در نخستین روز از هفته دفاع مقدس جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان با پیمودن مسیر درب ورودی دانشگاه تا مزار شهدای گمنام، یاد و خاطره رشادت های رزمندگان و ایثارگران دوران هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در این مراسم گفت: گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واقع زنده نگه داشتن یاد و خاطره رشادت ها، شجاعت‌ها و ایثارگری‌‌های رزمندگان در دوران هشت سال جنگ تحمیلی است.

حجت الاسلام عمو رمضانزاده با بیان اینکه عزت و اقتدار ایران حاصل رشادت های رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس است اظهار داشت: بر طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دفاع مقدس مظهر حماسه، ایستادگی، پایداری، مقاومت و تدبیر و حکمت است.

وی پیشرفت های علمی و تکنولوژی را از برکات دوران دفاع مقدس بیان کرد و افزود: 8 سال دفاع مقدس اساس و زیربنای پیشرفت های ایران اسلامی در ابعاد مختلف است.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه علیرغم همه تلاشهایی که برای زنده نگه داشتن شجاعت‌ها ورشادت‌های رزمندگان اتفاق افتاده ولی بسیاری از رشادت‌هایشان هنوز گفته نشده افزود: تبیین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: دفاع از ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی وظیفه آحاد مردم است.