نمایشگاه آثار استاد دانشگاه کاشان در کشور تونس

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۷ کد : ۳۹۹۰ اخبار دانشگاه
دکتر عباس اکبری عضو هیات علمی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، چیدمان جدید خود را با پوکه با مفهوم توقف حملات تروریستی و برقراری صلح در شمال آفریقا به ‌نمایش گذاشت.

وی که به دعوت رسمی پنجمین سمپوزیوم بین‌المللی سرامیک تونس عازم این کشور شده بود، با توجه به فضای حاکم بر کشورهای این منطقه، مجموعه جدیدی از سرامیک‌هایی را به‌نمایش گذاشت که شامل تعدادی فشنگ و پوکه‌های قفل‌شده و یادآور ضرورت توقف حملات تروریستی و برقراری صلح در منطقه بود.

اکبری همچنین در این رویداد ورک‌شاپ‌هایی از شیوه‌های لعاب‌های فلزفام و همچنین جدیدترین پژوهش خود در حوزه سرامیک اسلامی را که به‌زودی منتشر می‌شود، ارائه کرد.

تاکنون 72 هنرمند از 27 کشور جهان در پنج سمپوزیوم بین‌المللی تونس شرکت کرده‌اند که آثارشان در مرکز سرامیک هنری این کشور نگهداری می‌شود.