بازدید خانواده های خیرین آقایان هاشمیان و ترکیان از روند اجرایی پروژه های خیر ساز

۲۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۹۸۸ اخبار دانشگاه
مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان از بازدید خیرین ارجمند آقایان سید محمد و سید مرتضی هاشمیان و امیرحسین ترکیان از روند اجرایی ساخت خوابگاه های در حال ساخت این دانشگاه خبر داد.

علی محمد الماسی در حاشیه بازدید خیرین از ساخت سه خوابگاه توسط خیرین در این دانشگاه خبر داد و گفت: مجموعه خوابگاه های امیرحسین ترکیان و مهندس حسین مبینی هر کدام با زیربنای 800 متر مربع با مشارکت 50 درصدی این خیرین در حال ساخت است.

وی اظهار داشت: این مجموعه های خوابگاهی با 35 درصد پیشرفت فیزیکی و با دارا بودن 10 سوئیت مجزا در دو طبقه، ظرفیت اسکان هرکدام 100 نفر دانشجو را دارد.

مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان خوابگاه خانم مسچی همسر آقای محمد هاشمیان را از دیگر پروژه ها بیان کرد و افزود: این خوابگاه نیز با یک هزار و 100 متر مربع تا بهمن ماه سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.

الماسی خاطر نشان کرد: خانواده هاشمیان دو خوابگاه دیگر (باباخلیل و هاشمیان) را تحویل دانشگاه داده اند.

در دانشگاه کاشان نزدیک به 13 هزار متر مربع فضای آموزشی توسط خیرین در حال ساخت است.