حدود سه هزار دانشجوی جدید در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۲۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۹۷۸ اخبار دانشگاه
مدیر آموزشی دانشگاه کاشان از پذیرش دو هزار و 915 دانشجوی جدید برای سال تحصیلی 95-94 در این دانشگاه خبر داد.

مدیر آموزشی دانشگاه کاشان از پذیرش دو هزار و 915 دانشجوی جدید برای سال تحصیلی 95-94 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی نجفی ایوکی گفت: از این تعداد یک هزار و 436 نفردر دوره کارشناسی، یک هزار و 232 نفر کارشناسی ارشد و 247 نفر نیز برای تحصیل در دوره دکترای این دانشگاه پذیرفته شده اند.

وی افزود: یک هزار و 435 نفر از پذیرفته شدگان جدید زن و یک هزار و 480 نفر مرد هستند.

مدیر آموزشی دانشگاه کاشان اظهار داشت: یک هزار و 765 نفر برای دوره روزانه و 690 نیز برای دوره شبانه این دانشگاه در آزمون سراسری سال 1394 پذیرفته شده اند.

دکتر نجفی خاطر نشان‌کرد: 460 نفر از پذیرفته شدگان در پردیس دانشگاهی و مجازی سال 1394 دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل می‌شوند.

در دانشگاه کاشان حدود هفت هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.