دانشگاه کاشان شب شعر و خاطره

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۹۷۶ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان از برگزاری شب شعر و خاطره «پرواز با بال‌های بسته» خبر داد.

دکتر حسین ستار گفت: این همایش با هدف گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای غواص عملیات کربلای ۴ برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: شاعران و علاقه‌مندان به این همایش می‌توانند دو اثر از سروده‌های خود را تا بیست و هشتم ماه جاری به دبیرخانه همایش به آدرس کاشان، کیلومتر پنج بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، معاونت‌فرهنگی، یا به رایانامه parvazeghavvasan@gmail.com ارسال کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در این همایش از خانواده‌های شهید لسان، شهید خراط و شهید چاووشی و شهدای غواص کاشان نیز تجلیل می‌شود.

این همایش با حضور فرماندهان حاضر در عملیات کربلای ۴ شام‌گاه دوشنبه ششم مهر‌ماه ۹۴ بعداز نماز مغرب و عشا در تالار فرهنگ کاشان برگزار می‌شود.