موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در دومین المپیاد ورزش های همگانی

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۹ کد : ۳۹۷۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از موفقیت دانشجویان این دانشگاه در دومین المپیاد ورزش های همگانی کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این دوره مسابقات که با حضور 60 دانشگاه در رشته های چرخ تانک، دارت، فریز بی، بولینگ فوتبال و الختر( لیلی تعادلی) برگزار شد، تیم دختران دانشگاه کاشان متشکل از مهرناز توتونچی، سیده فرزانه موسوی، فاطمه کرمانی نژاد، نیلوفر رزمجو و مینا قاسمی توانستند در رشته چرخ تانک به مقام سوم دست یابند.

وی اظهار داشت: در این مسابقات تیم دانشجویان پسر نیز داوود قاسمی در رشته دارت و احمد فدایی در رشته فریز بی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی خاطر نشان کرد: این المپیاد با هدف نهادینه سازی فرهنگ ورزش همگانی در دانشگاهها و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان ، علمی کردن ورزش در جهت فراگیر شدن وزش همگانی در بین دانشجویان و دانشگاهیان هر دو سال یکبار برگزار می گردد.

دومین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان 10 لغایت 19 شهریور ماه به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.