برگزاری جشنواره عهد سپید در دانشگاه کاشان

۱۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۳۱ کد : ۳۹۷۰ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه کاشان از برگزاری جشنواره عهد سپید در این دانشگاه خبر داد.

جشنواره عهد سپید دردانشگاه کاشان برگزار می شود.

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، با برنامه‌ها و کارگاه‌های متنوع آموزشی، ویژه همسران جوان به مدت یک هفته در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

اصول روان‌شناختی زن و مرد و تفاوت‌های ذاتی، اصول مهارت‌های ارتباطی میان زوجین و هنر گفت‌وگو، شناخت اصول رابطه زناشویی موفق، مزاج‌شناسی ازدواج و راهکارهای مدیریت اختلاف و حل تعارض از جمله موضوعات ارائه شده در این جشنواره است.

ذر این کارگاه‌های آموزشی اساتید مجرب حوزه روانشناسی و خانواده حجت‌الاسلام شهاب مرادی، دکتر رضا ناظری، دکتر رضا منتظر، دکترحمید حبشی، دکترابراهیم میثاق و دکترعفت‌السادات مرقاتی خویی مباحث مربوطه را برای زوج‌های جوان ارائه می‌کنند.

جشنواره "عهد سپید" از هیجدهم تا بیست و سوم شهریورماه سال جاری در سالن فیض دانشگاه کاشان ادامه دارد.