تسهیلات دانشگاه کاشان برای ادامه تحصیل دانشجویان خارجی در مقطع کارشناسی ارشد

۱۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۹ کد : ۳۹۶۹ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از ارائه تسهیلات ویژه این دانشگاه برای ادامه تحصیل دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از ارائه تسهیلات ویژه این دانشگاه برای ادامه تحصیل دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: در راستای تعامل هر چه بیشتر با کشورهای همجوار، بنا به تصمیمات اتخاذ شده دانشجویان اتباع با پرداخت دو برابر شهریه دانشجویان دوره شبانه می‌توانند در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان ادامه تحصیل دهند.

وی با اشاره به اینکه قبلا این دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد، سه برابر دانشجویان دوره شبانه شهریه می‌پرداختند افزود: برای سهولت ادامه تحصیل دانشجویان علاقمند و نخبه اتباع خارجی این امکان تحصیل در دانشگاه کاشان فراهم شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: پذیرش دانشجویان اتباع در نشر و توسعه فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و تقویت و توسعه مبادلات فرهنگی، تاثیر‌گذار است.

در دانشگاه کاشان حدود 199 دانشجوی اتباع در دوره های روزانه و شبانه کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.