برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با اختلالات روانی شایع در بین دانشجویان

۱۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۹۶۸ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: کارگاه آموزشی "آشنایی با اختلالات روانی شایع در بین دانشجویان و آموزش مهارت‌های یاری‌رسانی به دانشجویان دچار اختلالات روانی" ویژه پرسنل خوابگاهها در این دانشگاه برگزار شد.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت:  کارگاه آموزشی "آشنایی با اختلالات روانی شایع در بین دانشجویان و آموزش مهارت‌های یاری‌رسانی به دانشجویان دچار اختلالات روانی" ویژه پرسنل خوابگاهها در این دانشگاه برگزار شد.

سید‌حسین حسینی اظهار داشت: شرکت کنندگان در کارگاه نخست توسط خانم زنجانی  عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با انواع اختلالات روانی آشنا شدند و در مرحله دوم کارگاه، مهارت‌های یاری رساندن به دانشجویان دچار اختلالات روانی را فراگرفتند.

وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی پرسنل خوابگاه‌ها با چگونگی نحوه برخورد با دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها ذکر کرد و افزود: در این کارگاه آموزشی تعداد 40 نفر از پرسنل حوزه دانشجویی شامل پرسنل خوابگاههای دختران و پسران، کارشناسان فرهنگی، پرسنل درمانگاه و تربیت بدنی حضور داشتند.

این کارگاه آموزشی دهم و چهاردهم  شهریور‌ماه در سالن سمینار دانشکده علوم توسط مرکز مشاوره برگزار شد.