تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه کاشان

۱۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۳۰ کد : ۳۹۶۵ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، از کارمندان نمونه دانشگاه کاشان طی مراسمی تجلیل بعمل آمد.

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر خلوص نیت و عمل صالح را رمز موفقیت در امور دانست و افزود: بر اساس روایات، کسانی که ایمان بیاورند و عمل صالح انجام دهد خداوند آنها را دوست دارد.

دکتر عباس زراعت  گزارشی آماری از وضعیت کارمندان در ایران و در مقایسه بادیگر کشورهای جهان ارائه کرد و اظهار داشت: در برخی آمارها جایگاه خوبی نداریم و بایسته است در این خصوص برنامه ریزی بهتر و بیشتری داشته باشیم.

وی عدم تناسب بودجه با فعالیت‌ها را از مشکلات دانشگاه بیان کرد و افزود: حدود 85 درصد بودجه دانشگاه صرف حقوق و مزایا می شود.

وی با اشاره به اینکه کارکنان، رکن اساسی دانشگاه به شمار می‌روند خاطر نشان کرد: با تلاش همه کارکنان باید سعی کنیم درآمد اختصاصی دانشگاه حداقل 50 درصد افزایش یابد.

دکتر زراعت به موفقیت‌ها و افتخارات دانشگاه در یکسال اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی این توفیقات مرهون تلاش و فعالیت‌های همه مجموعه کارکنان این دانشگاه است.

معاون اداری مالی دانشگاه نیز در این نشست گزارشی از چگونگی نحوه انتخاب کارکنان نمونه دانشگاه را ارائه نمودند.

در این مراسم همچنین دکتر زنگنه به نمایندگی از شورای صنفی اعضای هیات علمی در خصوص اخلاق حرفه ای و اداری و احترام متقابل بین آحاد کارمندان و  آقای آبیاتی نیز  به نمایندگی شورای صنفی کارکنان در خصوص مدیریت منابع انسانی  نقطه نظرات خود را بیان کردند.

در پایان این مراسم از بازنشستگان دانشگاه در یکسال گذشته و از کارکنان نمونه دانشگاه به شرح زیر تجلیل شد:

کارمند نمونه حوزه های دانشگاه در سال 93

نام حوزه