انتصاب حجت الاسلام عموزاده به عنوان سرپرست معاونت نهاد رهبری دانشگاه کاشان

۰۷ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۹۵۶ اخبار دانشگاه
طی حکمی حجت الاسلام و المسلمین کاظم عمورمضان زاده به عنوان سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان منصوب شد.

در این حکم که از سوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان صادر شده افزوده شده است: با توجه به شایستگی های حضرتعالی و سابقه فعالیت فرهنگی و با عنایت به موافقت معاونت محترم امور دفاتر، اساتید و مبلغان، به موجب این حکم به مدت یکسال شما را به عنوان سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان منصوب می نمایم.

حجت الاسلام و المسلمین علی روحانی اظهار امیدواری کرده است: در پناه خداوند منان و سایه الطاف ائمه اطهار(ع)، با دقت نظر و تعهد ارزشمند خود و بهره گیری از تعامل و تجارب همکاران نهاد در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری موفق و موید باشید.

گفتنی است حجت الاسلام عموزاده از سال 1386 تا سال 1390 معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان و از سال 1391 تا 1394 معاونت آموزش حوزه علمیه حضرت آیت الله یثربی(ره) را بر عهده داشتند.