دکتر زراعت: ارتباطات علمی بین المللی، گام توسعه علمی است

۰۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۹۴۵ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان توسعه فعالیت‌ها و همکاری‌های ملی و بین‌المللی با سایر مراکز علمی، پژوهشی و فرهنگی را از مهمترین رسالت‌های دانشگاه کاشان بیان کرد و گفت: تقویت ارتباطات علمی بین المللی، لازمه حفظ شتاب رشد علمی کشور است.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: در راستای توسعه ارتباطات بین المللی، دانشگاه کاشان تاکنون جلسات متعددی را با اساتید برجسته دانشگاه های خارج از کشور داشته است.

وی از امضاء تفاهم نامه همکاری دانشگاه کاشان با دکتر محمود قمصری از اساتید برجسته ایرانی و کاشانی الاصل خارج از کشور وهمسرشان خبر داد و افزود: با امضاء این تفاهم نامه، دکتر قمصری به عنوان استاد افتخاری دانشگاه کاشان از این پس فعالیت می نمایند.

وی ارائه درس در دوره های مورد نیاز دانشگاه کاشان به صورت حضوری یا مجازی، برقراری ارتباط با اساتید ایرانی خارج از کشور، فراهم کردن زمینه تبادل استاد و دانشجو و سایر همکاری های علمی با دانشگاه ها و موسسات خارجی را از موارد زمینه های همکاری دانشگاه با دکتر قمصری بیان کرد .

دکتر زراعت خاطر نشان کرد: با امضاء این تفاهم نامه زمینه مشارکت اعضاء هیات علمی دانشگاه کاشان با اساتید دانشگاه های خارج با تدوین مقاله ها و طرح های پژوهشی، برپایی سمینارها و نشست های علمی بین المللی در دانشگاه کاشان، مذاکره خیرین ایرانی خارج از کشور برای کمک به دانشگاه در زمینه های گوناگون فراهم می شود.

رئیس دانشگاه کاشان اظهار داشت: با امضاء این تفاهم نامه مقرر گردید استاد افتخاری به عنوان نماینده دانشگاه در خارج از کشور نسبت به تحقق موضوعات فوق اقدام نماید.