اعزام کارکنان دانشگاه کاشان به مناطق عملیاتی جنگی غرب کشور

۰۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۹۴۴ اخبار دانشگاه
مسئول بسیج کارمندی دانشگاه کاشان گفت: بیش از 40 نفر از کارکنان این دانشگاه به همراه خانواده هایشان به مناطق عملیاتی جنگی غرب کشور اعزام شدند.

مسئول بسیج کارمندی دانشگاه کاشان گفت: بیش از 40 نفر از کارکنان این دانشگاه به همراه خانواده‌هایشان به مناطق عملیاتی  جنگی غرب کشور اعزام شدند.

حجت‌الاسلام احمد‌شیخ‌زاده اظهار داشت: این افراد از مناطق جنگی قصر شیرین، سرپل ذهاب،یادمان شهدای عملیات مرصاد، یادمان پاوه، باشگاه افسران سنندج و موزه جنگ کرمانشاه بازدید کردند.

وی  با بیان اینکه اردوهای راهیان نور نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان دارد، افزود: آشنایی با رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی، بازخوانی وصیت نامه‌ها و خاطرات شهدا و چگونگی انجام عملیات‌های این دوران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از اهداف اصلی اعزام کاروان‌های راهیان نور است.