رئیس دانشگاه کاشان: رصدخانه ملی فرصتی مناسب برای تبدیل کاشان به شهری بین‌المللی است

۳۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۹۴۱ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: رصدخانه ملی فرصتی استثنایی برای ایران همچنین فرصتی برای تبدیل کاشان به شهری بین‌المللی است.

دکتر عباس زراعت با بیان اینکه ایران یکی از هشت کشور جهان در ایجاد رصدخانه ملی است اظهار داشت: شهر کامو در منطقه کاشان به عنوان بهترین آسمان پاک و منطقه مطلوب برای این موضوع انتخاب شده است لذا مسئولان باید قدر این فرصت را دانسته و برای راه‌اندازی هرچه سریع تر آن از هیچ کوششی دریغ نورزند.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای راه‌اندازی بخش تجهیزات این رصدخانه را حدود 400 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: راه‌اندازی این رصدخانه تحول علمی عظیمی را برای منطقه و همچنین دانشگاه کاشان به عنوان پایگاهی علمی و آموزشی موجب خواهد شد.

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه این دانشگاه به عنوان نزدیکترین مرکز تحقیقاتی به رصدخانه ملی است خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان تاسیس پژوهشکده نجوم را برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی دانشمندان و محققان در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان در دستور کار دارد که کلنگ احداث آن با حضور دکتر لاریجانی به زمین زده شده است.

دکتر زراعت کاشان را به عنوان قدیمی‌ترین شهر جهان معرفی کرد و افزود:این نیز برندی است که می تواند این شهر را به شهری بین‌المللی تبدیل نماید.