خبرنگاران سنگ بنای توسعه علم و دانش هستند

۱۹ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۳ کد : ۳۹۳۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: خبرنگاران سنگ بنا و منشاء توسعه علم و دانش در جامعه هستند.

دکتر عباس زراعت به مناسبت روز خبرنگار در دیدار با کارکنان واحد مرکزی خبر با تبریک این روز به تمامی فعالان عرصه خبر، توفیق روز‌افزون تمامی این عزیزان را در راه ایفای رسالت مهم آگاهی بخشی و اطلاع رسانی از درگاه خداوند متعال آرزو کرد.

وی حرفه خبرنگاری را بسیار حساس، سخت و طاقت فرسا دانست و اظهار داشت: حضور اصحاب رسانه درعرصه‌های مختلف خبر‌رسانی و انعکاس به موقع اخبار، درگسترش اطلاعات و رشد آگاهی مردم نقش به سزایی دارد و به عنوان رابط بین مسئولان، سازمان‌ها و مردم در اطلاع‌رسانی خدمات و دستاوردهای سازمان‌ها و به خصوص اخبار دانشگاه‌ها، زمینه رشد و توسعه همه جانبه جامعه را فراهم می آورند.

رئیس دانشگاه کاشان اطلاع‌رسانی درست و انعکاس واقعیت‌ها را موجب رشد و تعالی جامعه دانست و خاطر نشان کرد: اگر واقعیت‌ها  به درستی منعکس شود بسیاری از معضلات و آسیب‌های جامعه اصلاح و جامعه ایمن و سالم می شود.

در این  نشست مدیر واحد مرکزی خبر دفتر کاشان نیز گزارشی از فعالیت ها و مشکلات اطلاع رسانی در حوزه شهرستان را ارائه کرد.

در این دیدار دکتر ستار معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر فهیمی تبار مشاور  فرهنگی رئیس دانشگاه وجواد نخی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و محمد خداداد رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه کاشان حضور داشتند.