رقابت 2600 داوطلب در آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه کاشان

۱۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۱ کد : ۳۹۲۴ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از رقابت دو هزار و 600 نفر در آزمون سراسری کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال 1394-95 همزمان با سراسر کشور امروز در این دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان  از رقابت دو هزار و 600 نفر در آزمون سراسری کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال 95-1394  همزمان با سراسر کشور  امروز در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: در آزمون کاردانی  فنی و حرفه ای که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد یک هزار و 700 داوطلب شرکت کردند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، همچنین از برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته  بعد از ظهر امروز خبر داد و افزود: در این آزمون نیز حدود 900 داوطلب با یکدیگر به رقابت می پردازند.

آزمون سراسری دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 16 مرداد همزمان با سراسر کشور در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در دانشگاه کاشان برگزار شد.