حضور دبیر بین‌الملل مجله ساینس روز دوشنبه در دانشگاه کاشان

۱۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۳۹۱۲ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از حضور "ریچارد استون" دبیر بخش بین‌الملل مجله ساینس روز دوشنبه هفته جاری در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت سخنرانی و جلسه پرسش و پاسخ با همکاران را از برنامه‌‌های حضور ایشان در دانشگاه بیان کرد و افزود: این گزارشگر و چهره بین‌المللی از ساعت دو تا چهار در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه حضور خواهند داشت.

وی هدف از سفر این گزارشگر بین المللی را تبادل اطلاعات علمی فی مابین دانشگاههای آمریکا و ایران ذکر کرد و اظهار داشت: ریچارد استون سعی دارد تا گزارشی در خصوص وضعیت علمی دانشگاه های ایران از جمله دانشگاه کاشان را تهیه و در مجله ساینس ارائه نماید.

ساینس (به انگلیسی: Science) تاسیس ۱۸۸۰ یک نشریه هفتگی جامع علمی آمریکایی است.این نشریه چاپ انجمن پیشبرد علوم آمریکا می‌باشد و از معتبرترین مجلات علمی به شمار می رود.