نشست رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با یکی از اساتید دانشگاه فرانسه

۲۹ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۱ کد : ۳۸۹۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه با آقای سرج دگاله مشاور رییس بنیاد آینده و نوآوری فرانسه دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه کاشان در این دیدار ضمن خوش آمدگویی، به معرفی و بیان تاریخچه و اهداف تاسیس دانشگاه و ظرفیت ها و امکانات دانشگاه در راستای همکاری متقابل پرداخت.

دکتر عباس زراعت با اشاره به سیاست های جدید دانشگاه مبنی بر توسعه روابط علمی و فرهنگی با دانشگاه های معتبر دنیا، خواستار ایجاد و گسترش روابط علمی، آموزشی و فرهنگی بین این دو دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در این دیدار در خصوص تعامل و تبادلات علمی و همکاری های متقابل در زمینه های  ایجاد کرسی های علمی در دو دانشگاه ، تبادل استاد و دانشجو ، همکاری در زمینه های توریسم و هتل داری و اسانس و فرش ، برپایی سمینارهای مشترک و غیره بین دو طرف بحث و گفتگو شد.

در این دیدار مقرر شد برنامه همکاری ها به صورت مدون درآید و پاییز امسال هیاتی از ایران به فرانسه برود.

آقای سرج دگاله مشاور رییس بنیاد آینده و نوآوری فرانسه می باشد که در زمینه ارتباط دانشگاههای فرانسه با کشورهای دیگر فعالیت می کند.