پرداخت حدود 19 میلیارد ریال وام به دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۴ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۸۹۱ اخبار دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: با پیگیرهای به موقع و موثر اداره رفاه دانشجوئی این دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویان به میزان 18 میلیارد و 970 میلیون و 614 هزار و 880 ریال وام به دانشجویان این دانشگاه در دو نیمسال سال 94-93 پرداخت کرده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: با پیگیرهای به موقع و موثر اداره رفاه دانشجوئی این دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویان به میزان 18 میلیارد و 970 میلیون و 614 هزار و 880 ریال وام به دانشجویان این دانشگاه در دو نیمسال سال 94-93 پرداخت کرده است.

دکتر قنبرعلی شیخ‌زاده افزود: این میزان وام به سه هزار و 896 نفر دانشجو در قالب وام تحصیلی، شهریه، ازدواج، ودیعه مسکن، ضروری، مسکن، تحصیلی و ضروری دانش هسته‌ای، تحصیلی و ضروری ممتاز و نمونه، تغذیه و وام حج پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: حدود 8 میلیارد و 18 میلیون ریال از این میزان وام ها در نیمسال اول و 10 میلیارد و 951 میلیون ریال نیز در نیمسال دوم سال 94-93 پرداخت شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: حدود دو میلیارد و 572 میلیون ریال از میزان پرداختی‌ها نیز در قالب وام ویژه دکتری به 55 دانشجو ارائه شده است.