پردیس خواهران دانشگاه کاشان میزبان مسابقات والیبال بانوان کاشان جام رمضان

۱۵ تیر ۱۳۹۴ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۸۷۳ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی پردیس خواهران دانشگاه کاشان از مسابقات والیبال بانوان کاشان (جام رمضان) خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: مسابقات والیبال بانوان کاشان (جام رمضان) که از تاریخ 3 لغایت 11 تیر ماه به میزبانی پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد تیم های جوانان هیئت والیبال کاشان، آموزش و پرورش و پردیس به ترتیب مقام های اول تا سوم را در بین 10 تیم شرکت کننده کسب نمودند.

وی ادامه داد: این مسابقات از سه سال گذشته به میزبانی سالن لاجوردی پردیس خواهران آغاز و هر سال با کیفیت بهتر برگزار گردیده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  هدف از میزبانی مسابقات را تعامل دانشگاه با هیئت های ورزشی شهرستان کاشان بیان نمود و ابراز امیدواری کرد: که این همکاری ها
در آینده ادامه یابد.