آخرین مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان تا 19 تیرماه

۱۴ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۸۶۹ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان گفت: آخرین مهلت ثبت‌نام در دوره‌های ترم تابستانی این دانشکده تا نوزدهم ماه جاری ادامه دارد.

دکتر سید‌احمد‌ مدنی به ارائه حدود 77 درس در ترم تابستانی امسال اشاره کرد و اظهار داشت: شرکت در این دوره‌های آموزشی برای همه دانشجویان آزاد است.

وی تعداد دانشجویان ترم تابستانی سال گذشته به صورت مجازی در این دانشکده را 400 نفر ذکر کرد و افزود: برای ترم تابستانی امسال نیز با توجه به هفت روز تا پایان ثبت‌نام، حدود یکصد‌نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان خاطر نشان‌کرد: کلاس‌های ترم تابستانی الکترونیکی این دانشگاه از بیستم ماه جاری تا بیست و هشتم مردادماه ادامه دارد.

دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان در سه رشته مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و علوم اجتماعی گرایش مطالعات فرهنگی دانشجو می پذیرد.