فاز دو دانشکده حقوق مهندس سعیدی ساخته می شود

۱۳ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۸۶۷ اخبار دانشگاه
مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان از شروع عملیات ساخت فاز دو دانشکده حقوق مهندس سعیدی در این دانشگاه خبر داد.

علی محمد الماسی، زیربنای فاز دو این دانشکده را حدود دو هزار و 500 مترمربع ذکر کرد و افزود: این طرح در حال حاضر در مرحله اسکلت‌سازی و انعقاد قرار داد است که امیدواریم شهریور سال 95 عملیات ساخت این دانشکده تکمیل و در اختیار دانشگاه قرار گیرد.

وی اعتبار لازم برای ساخت فاز دوم دانشکده حقوق را 30 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: مهندس سعیدی تقبل کردند که اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را بپردازند.

وی اظهار داشت: فاز نخست این دانشکده نیز با زیربنایی در حدود سه هزار و 500 متر مربع با اعتباری حدود 35 میلیارد ریال توسط خیر ارجمند مهندس سعیدی ساخته و در سال گذشته به بهره برداری رسید.

گفتنی است: مهندس علی سعیدی علاوه بر مشارکت در توسعه فضاهای آموزشی این دانشگاه، بنیاد نخبگان سعیدی را به منظور حمایت از نخبگان، پژوهشگران و کارآفرینان ایرانی، دانشگاهی و غیر دانشگاهی داخل و خارج از کشور در دانشگاه کاشان تاسیس نموده اند.