برگزاری همایش شعر آیینی استان اصفهان در دانشگاه کاشان

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۳۸۵۹ اخبار دانشگاه
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان از برگزاری سومین همایش شعر آیینی استان اصفهان با عنوان" شعر فاطمی" در دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر جوادی در حاشیه جلسه هماهنگی سوگواره ایام فاطمیه در دانشگاه کاشان گفت: همزمان با سوگواره ایام فاطمیه در دانشگاه کاشان این همایش با همکاری دانشگاه کاشان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان،شهرداری کاشان برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این مراسم که سه شنبه هجدهم اسفند ماه در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد  از خانواده شاعر آیینی مرحوم حداد کاشانی تقدیر خواهد شد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان خاطر نشان کرد: در این مراسم شاعران آیینی شهرهای مختلف استان اصفهان در رثای حضرت فاطمه زهرا(س) به شعر خوانی خواهند پرداخت.

سوگواره ایام فاطمیه به همراه کارگاه تعزیه روزهای دوشنبه و سه شنبه هفدهم و هیجدهم اسفند ماه جاری در دانشگاه کاشان برگزار می شود.